Представящият се много силно напоследък Серхио Перес не гарантира, че ще бъде част от Форс Индия и през следващата година. 

Мексиканецът регистрира два подиума в последния месец, като през миналия уикенд бе впечатляващ по улиците в Баку и след отлично каране завърши трети. 

Това доведе до нови слухове, че Перес може да се окаже заместникът на Кими Райконен във Ферари, след като от Скудерията още не са потвърдили кой ще бъде съотборник на Себастиан Фетел. 

„Аз съм щастлив там, където съм. Наслаждавам се на всичко и обичам отбора. Какво ще стане догодина? Просто се надявам да бъда във Формула 1, независимо къде. Все още обаче е рано да говорим за бъдещето” заяви Перес, който през 2013-а кара за Макларън, но не впечатли, след като и като цяло отборът се намираше в труден период. 

От Форс Индия се надяват, че ще задържат мексиканеца, макар и босът на отбора Боб Фърнли да не бе напълно убеден, че това ще се случи. „Мисля, че ще бъде при нас през следващия сезон. В този бизнес обаче никога не можеш да си на 100% сигурен в нещо, но се надявам, че ще остане” каза той.