Нико Розберг продължава да мисли единствено за победа в Мексико и възможно за най-доброто си класиране в състезанието, а не за титлата. 

Германецът, който води с 26 точки пред Люис Хамилтън, може да стане световен шампион, ако спечели, а съотборникът му не добави точки към актива си, но той не се разконцентрира с подобни мисли. 

„Титлата е моята детска мечта, но в момента е важно единствено да спечеля в Мексико. Страхотно е, че съм в подобна позиция в края на сезона, но аз се фокусирам единствено върху това, което мога да контролирам, а това е да постигна възможно най-добро представяне, което означава да спечеля“ заяви той. 

Люис Хамилтън обаче няма намерение да се отказва и не губи надежда, че ще успее да преобърне нещата в своя полза в оставащите три състезания от годината. 

„Продължавам да бъда позитивен, защото все още всичко може да се случи. Ако се предадеш, тогава си обречен. В живота си обаче никога не съм се предавал и не планирам да го направя сега“ изтъкна Люис, който миналата година остана втори в Мексико, но състезанието бе, след като бе спечелил титлата.