Галерия

Изпусналият титлата във Формула 1 този сезон Люис Хамилтън и известната с това, че е известна, Парис Хилтън демонстрираха близки отношения и отново провокираха клюки по свой адрес.

Богатата наследница се изяви като музикален водещ в прескъп нощен клуб в Абу Даби, където бе и последният старт за годината при най-бързите автомобили. Люис финишира пръв, но въпреки това сдаде титлата на съотборника си в "Мерцедес" Нико Розберг.

За да го утеши, Парис го била приласкала насаме след състезанието и цялата дандания, издали от отбора пред журналист на "Дейли Мейл". Нощта също не ги разделила, което бе напълно достатъчно жълтите издания да твърдят, че имат връзка.

За Парис отдавна е известно, че е любител на мимолетните удоволствия с красиви, известни и богати мъже, понякога без значение от възрастта. Хамилтън на свой ред се изявява като мачо от почти две години, когато окончателно скъса с певицата Никол Шерцингер.

Любовта им бе дълга и бурна, но остана в миналото и Люис не пропуска приятна компания. За тези почти две години се говори, че е мачкал чаршафите с певиците Рита Ора, Риана, Мария Шарапова и други, а за последно го свързаха с колежката й Серина Уилямс.