Босът на Мерцедес Тото Волф е категоричен, че с добрите отношения между Люис Хамилтън е Себастиан Фетел е свършено след инцидентите помежду им в Баку вчера. 

Двамата демонстрираха приятелски отношения на няколко пъти от началото на сезона, но според боса на Сребърните стрели всичко това е вече в историята. 

„Ръкавиците вече са хвърлени. Спортът има нужна от съперничество и случилото се показа, че имаме фантастичен сезон. Те са войни, които са във война. Борят се за победи и за титлата“ заяви Волф. 

„Ясно е, че най-добрите пилоти, които водят битка за титлата, в един  момент просто няма как да бъдат приятели. Може би видяхме, че уважението между тях вече е на лимита си“ добави той, като обяви, че планира да говори лично с Фетел. 

„Себастиан знае, че отстрани случилото се не изглежда особено хубаво. Затова искам да поговоря с него преди да си направя изводите. Ако някой направи това нарочно е ясно, трябва да помислиш за размера на санкцията. Той е четирикратен шампион и в крайна сметка всички трябва да даваме пример кое е позволено и кое не“ изтъкна той.