Люис Хамилтън няма да променя подхода си в оставащите надпревари от кампанията и ще продължи да бъде агресивен, но и достатъчно внимателен. 

Три поредни победи за британеца превърнаха пасива му от 14 точки в аванс от 28. От началото на годината той неизменно печели точки във всеки един старт, като триумфира 7 пъти, още два пъти бе на подиума, а най-лошото му класиране бе 7-о място в Монако. 

„Няма да променям нищо, защото всичко работи както трябва. Балансът между това да бъда агресивен, но в същото време и достатъчно внимателен е отличен, така че ще продължа по същия начин до последната надпревара” сподели Хамилтън. 

„Предвид случилото се миналата година, когато имаше много грешки, през тази исках да прогресирам именно в това отношение и да покажа постоянство и израстване. Фокусът ми да не допускам грешки определено работи добре” добави той. 

Другата седмица предстои Гран При на Малайзия, където през 2016-а той отпадна, но оттогава неизменно печели точки, вече в 19 поредни старта. „Очаквам оспорвана битка до края на годината. В Малайзия ще сме на ниво, след това идва Япония, където Ред Бул ще са силни. Следва Мексико, а после и Остин, където мисля, че ще се справим. После в Бразилия отново конкуренцията ще е сериозна, както и в Абу Даби, така че нищо все още не се знае”.