Литекс - Левски, среща от първенството на "А" група, 21.00 ч., пряко в Gol.bg.

Групата за мача:

Вратари: Божидар Митрев, Кирил Акалски

Защитници: Дъстли Мюлдер, Иво Иванов, Веселин Минев, Стефан Станчев, Йордан Милиев

Полузащитници: Владимир Гаджев, Александър Александров, Даниел Младенов, Жоазиньо, Мариян Огнянов, Сержиньо Грийн, Лъчезар Балтанов, Анди Слори, Дарко Тасевски

Нападатели: Александър Киров, Исмаил Иса, Гарра Дембеле, Христо Йовов

Контузени: Няма

Наказани: Няма

Прогноза на Gol.bg:

Вероятен състав: Божидар Митрев, Веселин Минев, Дъстли Мюлдер, Иво Иванов, Йордан Милиев, Дарко Тасевски, Сержиньо Грийн, Даниел Младенов, Владо Гаджев, Жоазиньо, Гара Дембеле

Прогноза: Труден за прогнозиране мач, в който може да се случи всичко. Играчите и на Литекс и на Левски в този момент се намират в оптимална форма и логично двата отбора са в челото на класирането, като само три точки ги делят един от друг.

При победа за Литекс, оранжевите ще изместят Левски от първото място, успех за сините пък ще ги превърне в основен фаворит за титлата.

Настроението при момчетата на Ясен Петров трябва да е с повишен заряд, след като те записаха впечатляващи мачове от началото на сезона, като изключим единствено поражението срещу Черноморец и равенството в Сливен.

Очакванията са сините да покажат отново добра игра и да вземат минимум една точка от Ловеч. Трябва обаче да се отбележи, че Литекс не е никак случаен отбор и дори може да се поздрави с победата, още повече, че при домакинствата си оранжевите нямат пропуск.

Този мач ще е с по-особен заряд за Любо Пенев, който ще изведе Литекс срещу "кръвните си врагове" от Герена. Ловчанлии са много балансиран, опитен и можещ отбор и нищо чудно да вземат своето, като се има предвид изключително слабата и несигурна защита на сините.

Левски пък разполага с атомно нападение в лицето на Жоазиньо, Гара Дембеле и Дани Младенов. В състава след контузия се завръща Дарко Тасевски, но Христо Йовов едва ли ще излезе титуляр.

Срещите между тези два отбора в Ловеч са доста интересни, резултатни и непредвидими. Троен мач, като логиката ни подсказва да заложим на равенството.


Резултат: Литекс - Левски 1:1