Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме рубриката ни "Фен зона".

В нея ще имате възможност всеки един от вас да напише/изкаже вижданията си по важен за него спортен/футболен въпрос.

Материалите ви ще бъдат публикувани в сайта, като авторските права остават в полза на Gol.bg.

Сега е моментът да излеете мъката и възхвала за любимите си отбори и личности. С най-добрите и талантливи от вас ще изготвим и специални блиц-интервюта.

Днес публикуваме нов материал на Александър Линдарев. Той пише за любовта си към ЦСКА.

Изпращайте вашите материали на info@gol.bg.

 

Прекалено много драми, агресия и глупости...

Вчера, както си стоях на терасата и се замислих за всичко, което съм преживял, което преживявам и което надявам се предстои да преживея с ЦСКА. Върнах се години назад и си спомних първия път, когато стъпих на стадион "Българска армия". Живея далеч от София и за мен беше неописуемо, това което изживях в онзи ден. Спомням си всяко стъпало, всеки миг. Баща ми ме държи за ръка, а на ЦСКА предстоеше награждаването за 29-тата титла!

Стадионът беше препълнен...и мигът, в който погледнах към терена...се е запечатал толкова силно в мен, че чак боли! От тогава вярвам, че любовта от пръв поглед, не е просто заучена фраза!

В живота доста често се случва, някоя тръпка, някое изкушение или някоя любов...да започне да изветрява, да избледнява или просто вече да не носи необходимата глътка въздух, от която се нуждае всеки човек. Любовта към този клуб обаче, към стадиона...не само, че не намаляват, но растат с респектиращо огромни крачки. 

Сърцето се изпълва с кръв, в мозъка нахлуват свежи мисли! Близките ми хора усещат най-много, как преживявам всяка победа или загуба.

Благодаря на всички, които ме разбират, а най-много на майка ми! Тя не смее да ми звъни след загуба...знае как се чувствам и, че не е нужно да се казва, каквото и да било. След победи пък не пропуска да се обади и да ми честити успеха... :)

Тя не гледа футбол, но щом съм на мач...следи и се вълнува. Заради мен! Оххх...тук се отклоних малко от цялостната идея на статуса и спирам, защото се вълнувам! Пускам си готина музика и Ви желая прекрасна вечер!

Александър Линдарев, специално за Gol.bg