Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме рубриката ни "Фен зона".

В нея ще имате възможност всеки един от вас да напише/изкаже вижданията си по важен за него спортен/футболен въпрос.

Материалите ви ще бъдат публикувани в сайта, като авторските права остават в полза на Gol.bg.

Сега е моментът да излеете мъката и възхвала за любимите си отбори и личности. С най-добрите и талантливи от вас ще изготвим и специални блиц-интервюта.

Днес публикуваме нов материал на Александър Линдарев. Той прави майсторски анализ на фаворитите и аутсайдерите в групите на Шампионската лига.

Изпращайте вашите материали на info@gol.bg.

В група „А”...първото място изглежда сигурно. Битката за второто ще е жестока. И трите отбора са с равни шансове. А това, че ще взимат точки помежду си...още повече ще помогне на Юнайтед.

Група „B” е ясна. Там Байерн и ПСЖ са непоклатими на първите две места и единственият въпрос е...кой ще е първи. Все пак бих заложил на Байерн.

Много интересна е група „C”. Карабах е тотален аусайдер, но при другите три отбора имаме страхотно изравняване на силите, стилове и начин на игра. Като нищо Рома ще успее да излъже опонентите си и дори смятам, че ще изплува на първото място в групата. Битката между Челси и Атлетико ще е жестока и непредсказуема.

Група „D” - тук на пръв поглед имаме два изявени фаворита, но предвид колебливото предатавяне на Барселона...не изключвам и някои изненади. Все пак...не би трябвало да е проблем...фаворитите да излязат от групата си.

В група „Е” нещата са ясни. Севиля излиза първи, а Ливърпул втори.

Група "F" също не представлява огромен интерес и Наполи и Ман Сити ще преминат етапа без особени проблеми. Шахтьор и Фейенорд са способни само на частични изненади и който от тях успее да се пребори с големите...ще играе в ЛЕ.

Група „G" е най-непредсказуема. Там фаворити няма, няма и аутсайдери. Изглежда най-равностойна. Всичко е възможно и не бих се ангажирал с прогнози.

В група „H" ще станем свидетели на страхотни сблъсъци. Тук Реал при всички положения ще бъде първи, но мачовете, които очаквам с най-голям интерес, са тези между Дортмунд и Тотнъм! Ще бъде зрелищно!

Александър Линдарев, специално за Gol.bg