Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме рубриката ни "Фен зона".

В нея ще имате възможност всеки един от вас да напише/изкаже вижданията си по важен за него спортен/футболен въпрос.

Материалите ви ще бъдат публикувани в сайта, като авторските права остават в полза на Gol.bg.

Сега е моментът да излеете мъката и възхвала за любимите си отбори и личности. С най-добрите и талантливи от вас ще изготвим и специални блиц-интервюта.

Днес публикуваме нов материал на Александър Линдарев. Той отново пише за любовта си към ЦСКА и негативните си чувства към ЦСКА 1948.

Изпращайте вашите материали на info@gol.bg.

 

Да се върна малко към съботния ден, в който в Гоце Делчев гостуваше отборът, който ползва свещените четири букви за име и си въобразява, че е ЦСКА. Имах малко работа през деня и до последно се чудех, дали да ида на тоя мач.

Все пак, в крайна сметка реших, че няма как да ми се отдаде по-добра възможност да видя право в лицето тия боклуци и предатели. Да се запозная от първо лице с антипода на ЦСКА. И така, някъде към 16:30 влезнах на стадиона. Двата отбора загряваха, а на стадиона имаше около стотина човека.

Естествено, когато ЦСКА гостуваше преди няколко години, стадионът се пукаше по шевовете. Секторът за гости беше пълен и песните на агитката се чуваха по целия град. В нашия сектор имаше солидно присъствие и на хора от всички села и градчета в близост до Гоце Делчев. Еуфорията, че в града ще идва ЦСКА се носеше във въздуха. 

И сега да дойде ЦСКА, пак ще е така. Но вчера там със сигурност беше нещо друго. Нещо, което отвращава и смърди на нечистоплътие. Сега на стадиона беше друго. Усещаше се тягостна обстановка, напрежение...

Сред хората в агитката на Пирин видях доста цесекари, и те дошли да попсуват тия нещастници. И започнаха подмятанията. „Ку*ви на Киро”, „Боклуци”, „предатели”, „Вальо, обръщай джобовете”, „Кикарин, мишка гнусна”. Тук таме някое гов*до се провикне...„Ето това е ЦСКА”...или някоя друга плоска шега.

До началото на мача, бройката в сектора с предатели набъбна до „внушителните” 20-30 човека. Няколко несполучливи опита да запеят песен, бяха посрещнати със смях от хората по трибуните. Самия мач няма да го коментирам. Пирин в момента е доста млад отбор и още в началото се усети, че няма как да се противопостави на боклуците.

Съдиите бързо осуетиха всякакви опити за съпротива и с любезното съдействие на страничния рефер...резултатът до полувремето стана 0:3, а в крайна сметка мачът и си завърши така. През целия мач се чувствах много гадно. Сърцето ми биеше учестено и почти треперех от злоба.

Нито срещу гов*дата, нито срещу Разград съм се чувствал така. Тия ко*елета трябва да изчезнат от футболната карта. Те са смешни - да, но имат солиден гръб и стабилно финансиране с „неясен” произход. Досущ като Левски. 

Те правят спънки по всички възможни фронтове и никой не бива да си мисли, че са безобидни. След вчера съм убеден, че трябва да ги затрием. Непоносимо ми беше да слушам как пеят песни на ЦСКА. Отвратително е. Гнусно!

Александър Линдарев