Полузащитникът Александър Хлеб подписа с руския Криля Советов и ще продължи кариерата си в Русия.
Футболистът бе освободен от Барселона през януари и стана свободен агент. Имаше вероятност да премине в Олимпиакос, но в крайна сметка се озова в тима от Самара.
Новината бе потвърдена официално в сайта на Криля Советов, като Хлеб замина за Холандия, където отборът е на лагер и ще започне подготовка с него за старта на сезона в началото на март.
Тимът е застрашен от изпадане, така че се надява привличането на опитния халф да му помогне да оцелее.
Кариерата на 30-годишния Хлеб определено тръгна надолу след раздялата с Арсенал през 2008-а. На „Камп Ноу” той така и не успя да се наложи, като бе преотстъпен на Щутгарт, Бирмингам и Волфсбург, но във всеки един от тези тимове бе преследван и от контузии, които също му попречиха да си върне формата.
За последните 3 години и половина той взе участие общо в 96 мача, в които вкара 3 гола, което не е чак толкова добро постижение. През настоящата кампания записа едва 4 срещи за Волфсбург, след което се контузи и бе върнат в Барса, откъдето и освободен.

Рецепта за питка "ветрило" с прясно мляко
Кимчи прави чудеса за имунитета
Мъж загина при челна катастрофа на изхода на Велинград
Вселената изпраща знаци на четири зодии на 8 декември
Знаци, че той не ви харесва
Според първите екзитполове Чиприан Чуку ще е кмет на Букурещ
Ландо Норис е новият шампион във Формула 1
Кризата във VW зачеркна два основни модела
Десетте ветерана на европейските пазари
Кои китайски марки ще изчезнат от Eвропа?
Пьотр Ян отново на върха: Руснакът си върна титлата в категория петел на UFC
Едуард Алексанян прегази Мариус Мунтеану и направи успешен дебют при най-тежките на SENSHI 29
България доминира на турнира по кикбокс в Козлодуй
Робелис Деспейн нокаутира Сам Алви и спечели титлата в тежка категория на Karate Combat
Хранителен режим при Хашимото
Стартират нови национални програми за скрининг на колоректален и цервикален рак
Защо корейското кимчи е полезно за имунната система?
Инфекция с Campylobacter при деца – как да я разпознаем?
Коментари
Напиши коментарНапиши коментар