Защитникът на френския първенец Пари Сен Жермен Давид Луис все още е девствен, пише каталунския вестник "Мундо Депортиво".

Самият футболист призна миналата година, че още не се е радвал на любовни ласки, защото иска първо да се ожени. 28-годишният бранител на парижани е станал част от движението "Аз реших да чакам", информира изданието.

Историята на Луис не е за вярване, особено като се има предвид, че той е обвързан с 24-годишната хубавица Сара Мадейра. Двамата са заедно още от тинейджърските години на футболиста.

Шефът на движението Нелсон Жуниор заяви: "Давид ще създаде много полемики, защото в света на футбола това не се приема добре. Преди да вляза в контакт с него, той ни подкрепяше в социалните мрежи. Той е пример за децата и младежите по света".

Припомняме, че друг известен бразилски футболист също беше "неопетнен", когато бе на върха на славата си. Става дума за 33-годишният Кака, който спа за първи път с жена в деня на сватбата си през 2005 година.

Футболните фенове обаче не проявяват толерантност към решението на Луис и го майтапят в интернет-пространството. Според тях липсата на секс не се отразява добре на бразилския национал, който беше направен за смях от Луис Суарес преди дни.

Уругваецът се разписа на два пъти при победата на Барса с 3:1 в Париж, като при двата си гола прекара топката между краката на "железния" защитник.

      Давид Луис е безмилостен, държи хубавата Сара "на сухо"