Димитър Бербатов още не знае къде ще продължи кариерата си. От вчера нападателят официално не е футболист на Монако, след като договорът му изтече.

Още по темата

 

През последните месеци имаше информации, че Олимпиакос, отбори от САЩ, Уест Хем, новакът във Висшата лига Борнемут и други клубове, искат бившия национал.

"В момента работим с моя мениджър и търсим вариант да видим накъде ще продължи кариерата ми. Не мисля да спирам и все още смятам, че имам какво да дам на футбола, затова, ако има подходящ вариант ще го обмислим".

"В Англия имам много хубави спомени и съм бил дълго време, затова, ако има някакво добро предложение, защо не? Тепърва ще видим дали ще има нещо, когато дойде момента всички ще разберете къде съм".

"Вече съобразявам нещата със семейството си, имам и две деца и не знам дали бих отишъл в САЩ, защото е далеч, но в крайна сметка и това може да стане вариант", каза Бербатов, след което заяви, че не би се върнал да играе у нас.

"Няма как да завърша кариерата си в България, защото когато човек е живял и играл толкова време в чужбина е свикнал на условията и работата там. И когато се върнеш и нивото не е това, на което си свикнал се създават излишни проблеми", каза още Бербатов.

През богатата си кариера нападателят е играл в ЦСКА, където в 49 мача има 26 гола, за Байер Леверкузен (154/69), Тотнъм (70/27) Манчестър Юнайтед (108/48), Фулъм (51/19) и Монако (38/13).