Черноморец и Сливен си врътнаха 0:0 на стадион "Хаджи Димитър" и си поделиха по точка. Срещата се игра в Сливен, тъй като на стадион "Лазур" в Бургас тече рехабилитация на тревното покритие.

Двубоят бе скучноват, с малко голови положения, много битка и две греди да Сливен. В крайна сметка двата отбора не успяха да си вкарат и си врътнаха справедливо 0:0.


Символичните гости от Сливен започнаха по-здраво мача и изпуснаха да вкарат в първите минути на мача. Още в началото Бакалов центрира отдясно към Деян Христов, но неговият удар бе блокиран от защитник на Черноморец.

Последва и далечен шут на  Миндев, но вратарят на бургазлии Борел боксира. Постепенно футболистите на Черноморец живнаха и изпуснаха уникално положение. Фернандес изведе Дос Сантос, който се озова очи в очи с Караманов, но стреля неточно.

Това обаче се оказа единственото положение на "акулите" през първото полувреме и до почивката "войводите" отново бяха по-активни.

В 26-ата минута Стоянов нахлу в наказателното поле на Черноморец, но топката му бе избита в последния момент. Малко по-късно Лазари излезе сам срещу Борел, но се засуети и топката му бе отнета.

Второто полувреме започна с невероятен пропуск на бургазлии. Фернандес се озова сам срещу Караманов, но се опита да го прехвърли и изкара топката в аут. Последва удар на Явор Иванов, Борел отклони топката и тя се чукна в гредата на Черноморец.

В 71-ата минута защитата на Сливен сгреши нелепо, но Муса не успя да преодолее Караманов.

Последва нова греда за Сливен. Христов стреля от фаул, след което топката срещна десния стълб, а при добавката Миндев вкара, но голът не бе зачетен заради засада. До края на мача не се случи нищо интересно и двата отбора си поделиха по точка.

Черноморец - Сливен 0:0

Черноморец: 33. Борел 18. Зайц 2. Дянков (к) 4. Хайри 6. Старокин 16. Паланков 8 (62-Муса. Марсио 78. Педриня 30. Дос Сантос 77(62-Андре), Г. Андонов 9. Фернандес

Сливен: 12. Караманов 24. Филипов 7. Миндев (к) 16. Ковачев 22. Стоянов 15 (33-Лазари). Миранда 27. Ямуков 19. Игнатов 8. Бакалов 14. Христов 5. Иванов.