Славия записа поредната си победа в първенството, след като удари с 2:0 Видима-Раковски на "Овча купел". Головете за белите забиха Тодор Колев от дузпа през първото полвреме и Спас Георгиев след почивката.

Срещата започна скучновато и футболистите на двата отбора не успяваха да стигнат до чисти голови положения.

Така се стигна до 18-ата минута, когато Галин Иванов центрира към Божиов, който стреля, но топката се отклони от ръката на Пашкулов и главният съдия Николай Попов отсъди дузпа.

Зад топката застана Тодор Колев, който хладнокръвно направи 1:0. До края на полувремето "белите" контролираха мача, но така и не успяха да вкарат втори гол.


Втората част започна с положение за Славия. Галин Иванов получи топката в наказателното поле на гостите, но се засуети и пропусна. Последва и мощен шут на Ники Божов, но Пламен Илиев спаси.

В 71-ата минута Видима изпусна своя шанс. Капитанът Стойчев се озова на отлична позиция в наказателното поле, но ударът му не намери мрежата.

Осем минути по-късно Спас Георгиев вкара за 2:0. Георгиев излъга Самет Ашимов в наказателното поле и технично отбеляза. Така Славия взе победата и записа нови три точки в актива си.