Заедно ли са или не? Жената на националния селекционер Лотар Матеус - Лиляна, купонясва и флиртува на ВИП купон в Мюнхен без съпруга си.

Украинката се появи на юбилейно парти на популярния фризьорски клуб "Баш" в Мюнхен, пише германското сп. "Бунте", цитирано от "Стандарт".

Палавата моделка пристигна заедно със стилиста си Самуел. После позира за снимки заедно със собствениците на "Баш" Роби и Ралф.


След това отпраши за купона в луксозния хотел "Кокуун". Десетки репортери чакаха да се появи и Лотар, но легендата на германския футбол така и не дойде. Странното в случая е, че селекционерът на България е един от първите ВИП клиенти на фризьорския салон, така че е абсурдно да не е бил поканен.


Смущаващо е, че Лиляна прекара в хотела малко повече от час. След това беше видяна от репортерите да си тръгва, хваната под ръка със стилиста си. Двамата хванаха първото такси и отпрашиха към неизвестна посока.


Лотар и Лилияна се появиха няколко пъти пред обществеността след изневярата на украинката. В края на октомври двамата посетиха парти в Берлин, после дойдоха в България, а в четвъртък гледаха заедно мача ЦСКА - Рапид.


"Всяка седмица Лотар и неговата любима ни сервират нова изненада. Цяла Германия се пита все пак още ли са двойка", пише медията.