Треньорът на Славия Емил Велев-Кокала нападна съдията Ахмед Ахмед, който получи наряд за срещата белите срещу Берое.

„Недоволен съм от назначаването на Ахмед Ахмед. Знаете какво стана срещу Локомотив София. Свири само в едната посока".

"Имам огромен процент притеснение за съдийското назначение. Надявам се Ахмед Ахмед да си е взел поука и да свири каквото види, а не каквото иска”, заяви Кокала.


„Всички си задавахме въпроса защо изглеждахме така срещу Миньор. Може би имаше подценяване. Когато има провинение, има и наказание. Ако бяха играли добре и с мотивация може би тази глоба нямаше да бъде наложена".

"След като изглеждахме по този начин глобите са наложителни. Нормално е Венци Стефанов да е нервиран, след като харчи толкова пари, а отборът има такова поведение”.


„Този мач с Берое е мач за 6 точки. Берое са добър отбор и не трябва да бъркаме. В стартовите 11 със сигурност ще има нови лица”, допълни Велев.

В същото време футболистите на Славия отнесоха яко конско от треньорското ръководство заради загубата от Миньор.

След като играчите бяха санкционирани глоба с 20% от месечните си възнаграждения, те бяха смъмрени и с видео. От щаба на белите пуснаха кадри от мача с всички грешки, които допусна отборът срещу перничани.

Радващото в състава на Славия е, че няма контузени играчи след загубата от Миньор. За гостуването на тима в Стара Загора Емил Велев ще може да разчита на всичките си налични футболисти.

В лагера на белите се надяват жълтата карта на бразилеца Жосиас Басо да пристигне до петък, за да е на разположение на треньорското ръководство за мача със заралии.