Локомотив (Пд) да мине като торнадо през Града на люляците обеща Христо Бонев. Зума гарантира, че тимът му скача само за победа над Литекс.

"Дори и да бием в Ловеч, първенството няма да стане интересно. Просто Левски и ЦСКА нямат шанс за първото място, но това не пречи да ги ударим", сподели почетният президент на пловдивчани.

"Не се притесняваме от съдийски аванти за Литекс срещу нас в Ловеч. Те са най-добрият отбор в България и тяхното ръководство няма да тръгне да се излага да поръчва специални съдии. Ние ще излезем само за победа и се надявам да ги отнесем", коментира Бонев.

Феновете на Локомотив (Пд) днес от 18.30 ч. трябва да се срещнат с административния директор на клуба Атанас Узунов.

Както е известно, всяка седмица в библиотеката на стадиона в парк Лаута запалянковците разговарят с различен футболист от отбора. Вместо с играч обаче, сега те трябва да се срещнат с кума на Христо Стоичков.

Феновете са му подготвили редица организационни въпроси и такива, свързани с политиката на клуба.


Срещата между запалянковците и Узунов обаче е под въпрос. Шефът е пипнал вирус и не е изключено грипът да отложи сбирката. Миналата седмица президентът Христо Бонев беше повален от грип, а сега болестта тръшна и Узунов.