Националът Ивелин Попов отново показа завидно самочувствие, този път той изрази увереност, че ако не е бил заменен принудително по време на снощния мач срещу Швейцария, нашите национали са щели да спечелят.

„Добър мач направихме срещу Швейцария, но не успяхме да победим. Съжалявам, че трябваше да изляза принудително. В Турция изкарвам по цели мачове. Това повлия на изхода на мача. Ако бях на терена още 15 минути, щяхме да ги натиснем и можеше резултатът да е друг."

"Съжалявам за тази смяна. Глезенът ми е подут, а имам и разтежение на прасеца, но за мача с Кипър ще съм готов. Ако продължавам да играя по същия начин, всичко ще си дойде на мястото и ще отида в по-голям отбор”, каза голаджията, който коментира и смяната на поколенията.

"Така се получава с по-старите, това е процес, който не се случва само във футбола. Старите си отиват, а младите идват отдолу. Сега трябва да защитаваме нашите имена. Хубавото в националния отбор е, че сега няма звезди, а колектив с характер", продължи Попето.

"Факт е, че сме вкарали само един гол. Създаваме положения, но не можем да ги реализираме. И аз имам вина за това", завърши Попов.