Универсалният футболист Станислав Ангелов каза след победата с 1:0 над Кипър в контролната среща, че България е играла добре и е можело да спечелим дори с по-голям резултат.

Халфът е уверен, че имаме шансовете за класиране на Евро 2012 след нулевото равенство с Швейцария в София, въпреки че си направихме задачата трудна.


"Важното е, че победихме. Стана добра контрола, независимо, че повечето от футболистите бяха уморени след тежкия мач с Швейцария, в който дадоха всичко от себе си, за да можем да победим", каза Пелето.

"Важното е, че играхме добре, имахме доста положения, можеше и повече голове да отбележим, вървим добре", допълни Ангелов.

"Останах извън групата за мача, защото имам определени болежки. Те са свързани с терапия, с инжекции. И предвид мачовете, които ми предстоят в кипърското първенство, преценихме, че е по-добре да се излекувам."

"Говорих лично с треньора за това. Шансовете ни за класиране не са много големи - същите са, каквито бяха и преди мача с Швейцария, поне такава е моята преценка", продължи играчът.

"Докато имаме шансове, ще даваме всичко от себе си и ще се борим", завърши своя коментар Станислав Ангелов.