Старши треньорът на Славия Емил Велев-Кокала определи загубата от Монтана като нелепа. Настваникът изрази надеждата си срещу ЦСКА най-накрая късметът да е на страната на белите, които в последните мачове не спират да губят.

„Много нелепа загуба. Не можаха да разберат, че играем с човек повече. Гони ни някакъв страхотен малшанс. Дано това да се обърне в сряда срещу ЦСКА".

"Ние дойдохме с юношите, а и ЦСКА запазиха основните си играчи, което значи, че в сряда ще се получи сериозен мач. Дано има повече фенове, които да подкрепят отборите”, каза Кокала.


Капитанът на Локомотив Пловдив Здравко Лазарово пък обяви, че ще стиска палци "червените" да победят Славия на финала за Купата, за да може смърфовете да запазят шансове за Лига Европа.

“Най-важното е ЦСКА да победи Славия на финала, тогава само можем да имаме шансове за Европа. Ще стискам палци за "червените", но ние все пак ще се борим за спечелването и на следващия си мач", заяви Здравко.

Както е известно, ако ЦСКА вземе Купата на България, то четвъртото място ще даде право за участие в турнира на Лига Европа. Претенденти за него за Локо Пловдив, Локо София и Черно море.