Нов секс скандал се завихри в отбора на Локомотив Пловдив. Той е свързан с новото попълнение на "смърфовете" - Дарио Захора, който се оказа истинска порнозвезда.

Нападателят е прочут в родната си Хърватия с креватните си изпълнения, на които може да завидят дори и най-палавите във филмите за възрастни.

Вестник "24 сата", цитиран от "Стандарт" се добра до кадри от мобилен телефон, на които Дарио и съотборниците му Горан Любоевич и Дино Дърпич се забавляват със сексбомбата Нивеш Целзиус.

Впоследствие госпожицата стана госпожа Дърпич. Триото редовно си заформяло оргии с плейбойки, стриптизьорки, фенки, гарнирани с алкохол. Освен това Захора и компания атакували с неприлични предложения звездите на ските Ника Флейш и Яница Костелич. 

Зайчето на "Плейбой" Мая Клякович-Шантич пък обяви, че също е палувала със Захора, който в момента е женен и има две деца от съпругата си Инес. Двамата са кумове на звездата Дарио Сърна.


Историята със Захора идва само няколко месеца след друг подобен секс скандал в Локо - този с братята Юнес и Самир Бенжелюн, които бяха обвинени, че въртят интимна дружба със своя съотборник и сънародник – Дмитрий Дюран. 

Тогава любовната драма доведе до бой в съблекалнята, треньорска рокада и край на надеждите на „смърфовете“ за участие в евротурнирите.