Днес босовете на закъсалия Берое, който няма спечелена точка в "А" група след цели 4 кръга, отхвърлиха оставката на треньора на тима Илиан Илиев, който пое отговорността за слабите резултати и бе готов да си стегне багажа.

Наставникът изпълни обещанието си от събота и обяви, че подава своята оставка. Днес ръководството реши да не приеме подадената оставка от специалиста и му гласува пълно доверие.

"Вярваме, че той е човекът, който може да извади отбора от трудния момент", споделиха шефовете на заралии, които очевидно се повлияха от бурната кампания на ултрасите на тима в подкрепа на треньора.

Спортно-техническото ръководство на Берое ще проведе разговор с всеки футболист на тима и се надява, че той ще бъде ползотворен както за клуба, така и за играчите.

"Смятаме, че това е пътят и начинът отборът да върви напред и в същото време разчитаме както винаги да ни бъде оказана помощ от нашия дванадесети играч – беройската публика", заяви изпълнителният директор на тима Васил Драголов.

"Благодарим за помощта и разбирането на феновете до момента и се надяваме да продължат в същия дух, защото Берое има нужда от тях", завърши босът.