Капитанът на Локомотив Пловдив Здравко Лазаров ще бъде напълно готов за гостуването на ЦСКА в понеделник. "Електричката" се оплакваше от контузия в лявото бедро, но вече е е здрав и ще бъде на линия за мача.

От лекарския щаб обаче увериха, че има време да се възстанови. Днес ще стане ясно колко сериозна е ситуацията с Христо Златински и Мартин Кавдански.

Двамата получиха травми в контролата с Любимец в събота. Днес футболистите на Локо започват подготовка за мача с червените. Той е в понеделник, 12 септември, от 20:00 часа на стадион "Българска армия".

Наставникът на Локомотив Пловдив Драган Канатларовски е отказал да привлече бившия нападател на Черноморец Муса Койта. В момента френският таран е свободен агент и щеше да излезе без пари на “черно-белите”.
 
Според треньора "смърфовете" 193-сантиметровият таран не е нападателят, който тимът търси. През миналия сезон Муса Койта изигра 22 мача за Черноморец и в тях вкара 2 гола.

Тези дни пропадна възможността Локо да се подсили и с бившото си острие Зоран Балдовалиев, който предпочете офертата на клуба от Саудитска Арабия.