Треньорът на Ботев Пловдив - Петър Хубчев сподели, че вижда страх в очите на играчите си след петото равенство на "канарчетата", този път срещу Нефтохимик в Бургас.

"В дербито с Нефтохимик нямаше много футбол. Преобладаваха единоборствата. Имаше напрежение в нашия тим през седмицата, но трябва да свикваме да играем в такава атмосфера".

"Нещата опират до можене и качества. Видя се, че футболистите ми се раздадоха, но само с желание не става. Мисля, че в играчите ми има страх, след като в поредна среща повеждаме и се прибираме да пазим резултата".

"С оглед чистити положения на двубоя в Бургас ние трябва да съжаляваме повече, че не си тръгнахме с трите точки. Чака ни още много рабта", заяви наставникът на канарите.

В същото време се разбра, че младият полузащитник на Ботев - Тодор Неделев, е получил разтежение на дясното бедро и със сигурност няма да бъде на разположение на Петър Хубчев поне седмица.

Продължава лечението и на Николай Димитров. Добрата новина за Петър Хубчев е свързана с възстановяването на Емил Аргиров, който от вторник се очаква да започне пълноценни тренировки.