Изгоненият от първия отбор на Левски Мариян Огнянов се инати и не иска да напуска клуба от "Герена".

Футболистът от Лом, който преди Нова година се блъсна пиян с колата си, не попада в сметките на Николай Костов, но въпреки това отказвал да премине в Ботев Враца, където сините искат да го пратят.


Това разгневило още повече Тодор Батков, който категорично обяви, че Огнянов ще си понесе последствията.

Очаква се, в близките дни да стане ясно бъдещето на играча, който освен с пиянската си изцепка, се прочу и с гола, който вкара на Челси в Шампионската лига през есента на 2006-ма година.


В същото време се разбра, че Левски дължи 200 000 лева на Черноморец около трансфера на Орлин Старокин. Това окончателно стана ясно, след като “сините” не успяха да изпълнят условие по сделката.

Защитникът премина на “Герена” в началото на сезона. Двете страни се разбраха “сините” да платят 100 000 евро за юношата на ЦСКА и да пратят в Бургас младоците от собствената си школа Борислав Балджийски и Александър Киров.

Впоследствие обаче Киров не успя да покрие медицинските тестове на стадион “Лазур”, след като лекарите на Черноморец му откриха травма. Заради това трансферът на Старокин беше пред провал.


Това предизвика договорка между двата клуба. Според нея, ако Киров не успее да излекува травмата си до края на 2011 г., Левски ще трябва да доплати още 100 000 евро. Към момента Александър Киров все още продължава да лекува травмата.