Изгнанието на Сержиньо Грийн в Левски ще приключи утре. Холандецът се завръща в титулярния състав на "сините" за гостуването на Локомотив Пловдив за Купата на България.

Универсалният играч ще бъде основното оръжие на "сините" срещу Базил де Карвальо. На "Герена" са преценили, че останалите защитници трудно ще се справят с голмайстора на "черно-белите", който през миналата година се размина с трансфер при вицешампионите.

За сметка на Грийн ще изгори Милиев, който е юноша на тима от Пловдив. "Лалето" бе замразено за мача с Монтана заради скандал с Пламен Илиев.

Освен това Грийн все още не е подписал и нов договор. Вчера на "Герена" гледаха отново победата на Локомотив с 2:0 над Черноморец. "Сините" видели доста дупки в играта на пловдивчани.

Агитката на пловдивчани привика двама свои любимци да им даде кураж преди мача с Левски. Младоците Любомир Цеков и Илиян Йорданов гостуваха за традиционната сбирка на "Лаута".

Цеков е юноша на Локо. Илиян Йорданов е считан за най-доброто попълнение на "смърфовете" не само за тази подготовка, но и за последните два сезона. Той стана голмайстор в зимните контроли.