Капитанът на Берое Ваня Джаферович може да пропусне мачовете на старозагорци до края на сезона. Както е известно, Ваня бе заменен принудително в 15-ата минута на мача с Черноморец.

Железният защитник се контузи след сблъск с Боли. В понеделник той ще премине преглед, след който ще стане ясно състоянието му.

След мача стана ясно, че по всяка вероятност става дума за проблем с кръстните връзки на дясното коляно на Джаферович. Припомняме, че Ваня претърпя две операции за скъсани връзки на лявото коляно.

Наставникът на Берое Илиан Илиев пък остана доволен от представянето на своите футболисти при гостуването им на Черноморец. Заралии поведоха с 2:0, но в крайна сметка срещата завърши 2:2.

"Предвид класирането ни знаете, че се нуждаем от точки. Черноморец е най-агресивният отбор, който организира преса. Лудогорец оставя да се играе футбол, а Черноморец разчита на единоборства".

"Поздравявам футболистите, които изиграха мъжки мач. През първото полувреме не успяхме да влезем добре в двубоя макар да успяхме да поведем".

"През втората част оправихме играта, но след като останахме с 10 човека се наложи да се приберем", обяви треньорът на заралии.