Лекарският щаб на Левски ще направи всичко възможно крайният защитник Нуно Пинто да играе в двубоя срещу Чер­номорец. Срещата е в сря­да, 18-ти април от 19.00 часа на стадион "Георги Аспа­рухов" в столицата.

Португалецът по­лучи контузия още в нача­лото на гостуването на Литекс. След това пропусна загубата с от Лудогорец, не взе учас­тие и при равенството с Локо София - 1:1. Травма­та в глезена на Пинто обаче отшумява. На него треньорският щаб на ти­ма възлага доста надежди.

За срещата с бургазлии треньорският тандем Ясен Петров - Викторио Павлов ще трябва да пра­ви нови промени в халфовата линия, допълва още вестник "Тема спорт".  

Както е известно, Сержиньо Грийн, който бе титуляр срещу Локо София, вече не е част от Левски. Очаква се мястото му да бъде зае­то от Орлин Старокин. Той изтърпя наказанието си, а същото стори и Христо Йовов. По-вероят­но е обаче Бижутера да бъде резерва.

Аут за мача е Гаджев, който има санк­ция за още една среща. Срещу бургазлии в игра ще се завърне и испанецът Тони Калво. Той вече е из­лекуван от леката контузия, която го мъчеше.

Сблъсъкът с Черноморец ще бъде един от послед­ните за него със синята фланелка. Договорът на крилото изтича в края на сезона и ръководството на клуба няма желание да го задържа на "Герена".