Мениджърът на нападателя на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов - Емил Данчев, определи спекулациите в турската преса за трансфер на неговия клиент в Галатасарай като пълни измислици.

Днес базираното в Турция издание "Фотомач" пусна информация, че импресариото се е срещнал на два пъти с президента на Галатасарай и последният дори е предложил да плати авансово 1 милион евро, само и само "Чим Бом" да има предимство при преговорите за тарана.

Медиите в южната ни съседка са на мнение, че трансферът на нападателя в истанбулския клуб е много вероятен, но въпреки това засега тези информации бяха опровергани от Емил Дачев, който даде кратко и ясно интервю пред Gol.bg.

"Запознат съм с тези писания във "Фотомач". Пълни измислици и безсмислици. Така мога да го коментирам", заяви Данчев пред Gol.bg.

На въпрос, дали все пак наистина се е срещал с президента на турския клуб, той не даде конкретен и ясен отговор.

"Срещам се с много хора. Нали в случая говорим за конкретната публикация? Казах ви, че това, което се е писало, е пълна измислица. Когато има нещо ясно около Димитър ще го съобщим официално", добави импресариото.

Калоян Ангелов, Gol.bg