Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев сподели, че шампионите може да се подсилят с още нови играчи преди началото на новия сезон.

"Не е приключила селекцията и няма да е изненада, ако привлечем нови хора. Доволни сме от новопривлечените и продължаваме подготовката".

"Важното е да подготвим отбора по най-добрия начин. Предстои ни лагер в Австрия, където ще изиграем 4 контроли и ще свършим основната работа от подготовката", каза Петев.

В същото време собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че ще подкрепи "най-достойния кандидат" на бъдещия конгрес на БФС, като не пожела да вземе нечия страна в словесната война между действащия президент на футболния ни съюз Борислав Михайлов и Христо Стоичков.

Босът на Лудогорец вярва, че тимът има сили да влезе в групите на Шампионската лига. "Планираме да направим още два терена до края на годината, а до 1-2 години да построим и хубав стадион", сподели Домусчиев.

"Имаме нужда от още 1-2 силни попълнения, но няма да взимаме на всяка цена играчите. Който и да ни се падне в Шампионската лига, трябва да можем да елиминираме всеки. За мен е достижима и реална целта да влезем в групите. Оптимист съм", продължи Домусчиев, след което коментира и темата за кандидатите за президент на конгреса:

"В момента не искам да мисля за тези неща. Важно е да се видят реални проекти и програми, и аз ще подкрепя това, което смятам, че е най-достойно. Нека поста заеме най-достойният кандидат".