Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев сподели, че търси инвеститор, който да вложи средства в сериозно модернизиране на стадион "Георги Аспарухов".

"Напредваме сериозно с модернизирането и реновирането на базата на "Герена“. Лошото е, че проектите, които имахме за официалния стадион, едва ли ще се осъществяват скоро", заяви Тонев.

"Причината е, че имаше сериозна фирма, която имаше намерение да налее средства в обновяването на секторите, както и в други неща около самия стадион, но тя се отказа поради икономически съображения."

Според мнозина обаче отпадането на Левски от евротурнирите е основна причина за решението на чужденците да се откажат от първоначалните си намерения да наливат пари на "Герена".

"Фирмата беше строителна и беше чуждестранна. Сега търсим други варианти", продължи коментара си пред вестник "Тема спорт" Иво Тонев.

"По другите неща смятам, че се движим добре. Вече интернет сайтът ни е обновен. Аз лично съм доволен от визията му. Скоро ще има и други изненади за феновете, но те ще са по-нататък във времето", обеща шефът на "сините".