Георги Иванов-Гонзо бе представен официално за треньор на Локомотив Пловдив. На пресконференция собственикът на клуба Веселин Марешки обяви, че Гонзо ще води отбора, след като вчера „смърфовете“ и Емил Велев се разделиха.

Договорът на Иванов е до края на сезона, като при добри резултати, може да бъде продължен. Новият треньор ще дебютира още днес начело на Локомотив Пловдив в контролата срещу Черноморец.

"Локомотив Пловдив ми е дал много като футболист. Като характер и като личност съм се изградил в този клуб".

„Радостен съм че съм тук. Локомотив е част от мен. Ще се опитаме да направим така, че отборът да не изглежда по такъв начин“, бяха първите думи на бившият треньор на Левски.

„Локомотив е отбор с традиции, класирането му не отговаря на това, което е. Ще работим с играчите, с които разполагаме“, продължи Гонзо.

„Гледал съм мачове на Локомотив в София. Ще изгледам мачове на запис. Днес имаме контрола с Черноморец, в събота има контрола с Любимец. Искам всеки да се отнася максимално сериозно“.

"Има доста работа, хората които сме тук знае, че мястото което взема отбора не е реално, затова ние трябва да се борим за по-добро класиране".