Бразилецът Марсиньо разтрогна договора си с елитния Левски по взаимно съгласие и вече е свободен да си търси нов отбор. Новината бе потвърдена от изпълнителният директор на тима от стадион "Георги Аспарухов" Иво Тонев.

Вчера южноамериканецът бе на "Герена", но не тренира с вече бившите си съотборници, а просто си събра багажа от съблекалнята.

Както е известно, той пристигна в София през лятото след участие на 1/4 финал на Шампионската Лига с кипърския АПОЕЛ Никозия срещу Реал Мадрид, но разочарова с представянето си. За 16 мача във всички турнири записа едва три гола.

"Разтрогнахме с Марсиньо по взаимно съгласие. Разговорите ни с него протекоха изключително коректно. Стиснахме си ръцете много бързо", каза Иво Тонев, цитиран от вестник "Тема спорт".

"Всичко бе много коректно. Благодарихме на Марсиньо за престоя му в Левски и му пожелахме успех. Това беше всичко", допълни още силният човек в лагера на "сините".

По непотвърдена информация бразилецът се е съгласил да скъса договора си срещу три заплати. По всяка вероятност Марсиньо отново ще се завърне в Кипър.