Полузащитникът на Лудогорец Светослав Дяков признава, че иска да се изправи срещу Селтик на плейофите за влизане в групите на Шампионската лига.

"Аз предпочитам за себе си Селтик на днешния жребий. Не казвам, че това е най-лесния или най-преодолимия отбор, напротив. Но имам вътрешно чувство, че ако се паднем със шотландците, ще станат страхотни мачове, както за българските, така и за всички фенове за футбола", започна Дяков пред вестник "Стандарт".

"Ако се падне Динамо Загреб, обаче, също ще е интересно. Повечето от колегите в Лудогорец искат именно хърватите. Все пак имаме да си връщаме за нещастното отпадане преди година. Но съм сигурен, че който и отбор да се падне, имаме своите шансове."

"Дано продължим да радваме феновете. Стойчо Стоев показва добри качества. Тактически ни подготвя много добре. Освен това е много коректен човек. Личи си, че си разбира от работата. А когато имаш такъв треньор, играчите играят по-освободени."

"Мислил съм за трансфер много пъти. Но, за да изляза, трябва да има оферти. На 29 години съм все пак. Сега играя за Лудогорец и съм много развълнуван за предстоящите мачове. Когато дойде зимния трансферен прозорец обаче не е изключено и да изляза в чужбина."

"В един среден по класа европейски отбор ще ми е идеално. Но в момента ме интересува само Лудогорец и мачовете от Шампионската лига, първенството и Купата на България."

"Ооо, на много места бих играл. Ако тръгна да ги казвам, няма да има време. Имам любим клуб, разбира се. От малък следя изявите на Ювентус. Не помня обаче как точно се запалих. Но е имало защо. Гледам непрекъснато мачовете им."

"Подкрепям ги и според мен те играят страхотен футбол. Гледам съм ги на живо. Когато играха с Левски на "Герена". Имам снимки с Дзамброта и други играчи. Беше незабравим момент. Надявам се още тази зима да имам още такива. Дано се паднем с Юве в групите на Шампионската лига", завърши Дяков с усмивка.