Въпреки страхотната победа и отличната игра на възпитаниците му, треньорът на Черно море Георги Иванов изглеждаше спокоен и умерен.

В мач от 7-я кръг на българската А Група "моряците" изненадаха шампиона Лудогорец и го победиха с 3:1. След мача младият наставник заяви, че е очаквал трите точки и че отборът му израства с всеки изминал ден.

"Очаквана победа. Работихме много през седмицата и спечелихме заслужено", сподели Гонзо.

"Изненадах се, защото очаквах да ни бъде доста по-трудно в този мач. Момчетата обаче играха много компактно и дадоха максимума от възможностите си. Спечелиха заслужено".

"Знаех силните страни на съперника и отборът ми успя да ги неутрализира. Имахме още доста положения и можехме да победим с повече. Израстваме с всеки изминал ден".

"През лятото привлякохме 10 нови играчи, подоготовката стартира късно и не беше най-добрата, взехме и 4-5 футболисти буквално преди началото на първенството. Беше ни много трудно".

"С края на днешния мач излязохме от изключително тежка серия. Гостувахме на ЦСКА, на Левски, на Берое, на Черноморец, имахме и нелеко домакинство срещу Локомотив Пловдив. Играчите обаче се доказаха и от мач на мач подобряват представянето си", заяви спокойно той.