Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров - Херо съвсем в реда на нещата беше недоволен от съдийството в днешния мач срещу Локомотив Пловдив, загубен с 0:1.

Херо заяви, че има претенции и за други положения. Той допълни, че е доволен от представянето на играчите си, тъй като са дали всичко от себе си, въпреки че нямат големи възможности.

"Имам доста претенции, но голът е най-значимата. В ситуацията, в която се намира нашият отбор, тези грешки са винаги в наш ущърб и създават много напрежение", обясни той след края на срещата.

"Голът, който получихме, според мен, напрегна футболисти и оказа огромно влияние за тяхното представяне. Така да се каже - наля олово в краката им. След това имаше ситуации, в които това напрежение повлия да пропуснем по-елементарни положения. А и спешната нужда от точки допълнително ни тежеше".

"Във всеки мач сме ощетеният отбор. Явно имаме финансови проблеми, но може ли така да се гаврят с момчетата? Не знам вече как да реагирам", продължи недоволството си той.

"Далеч сме все още от колективната игра, но футболистите ми днес се стремяха да дадат максимума от себе си. Не мога да им се сърдя, защото това са им възможностите", завърши Херо.