Нападателят на Левски Цветан Генков и ветеранът Станислав Ангелов се завърнаха в състава на 26-кратните шампиони след продължително лекуване на контузии.

Те попаднаха в групата на "сините" за гостуването на Пирин ГД в турнира за Купата на България.  Столичани се изправят срещу неврокопчани в среща реванш, която ще се изиграе утре от 16:00 на градския стадион в Гоце Делчев.

Генков получи своята контузия по време на гостуването на Черноморец в Бургас, завършило с победа 3:1. Тогава той получи болки в бедрото по средата на полувремето, но треньорският щаб реши да не го заменя до почивката. Това обаче усложни травмата му и той отсъства около 20 дни.

През седмицата Генков беше неволно изритан от свой съотборник по време на тренировка и това изправи косите на треньорите. Оказа се обаче, че няма нищо сериозно и той вероятно ще се включи като резерва срещу Пирин.

Възстановяването на Станислав Ангелов също беше предвидено и той също ще бъде на линия за следващите срещи на "сините".

Ето я и пълната група на Левски:

Горан Блажевич, Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Орлин Старокин, Йордан Милиев, Алехандро Перес, Димитър Везалов, Нуно Пинто, Христо Попадийн, Даниел Димов, Станислав Ангелов, Борислав Цонев, Антонио Вутов, Мирослав Иванов, Илиян Йорданов, Гари Родригес, Димитър Макриев, Цветан Генков.