Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев определено не се изказа ласкаво за днешното съдийство.

От една страна станахме свидетели на исторически момент, след като главният съдия Ивайло Стоянов беше първият, който се престраши да отсъди дузпа срещу Лудогорец. Наказателният удар беше абсолютно точно отсъден.

От друга страна обаче Стоянов не видя играта с ръка на Страхил Попов в 64-ата минута, а при това положение домакините спокойно можеха да получат дузпа.

"Получи се добър мач, но съдийството беше неадекватно", каза той веднага след края на мача.

"Не говоря, че е било целенасочено. Видя се от първите минути. Изобщо не искам да го коментирам. Поздравявам отбора на Литекс, който успя да си вкара положенията".

"Не казвам, че Литекс ни победи случайно, но имаше смешни отсъждания. Това е футболът. Двата отбора се стремяха да играят футбол. Мачът се изнерви много от отсъжданията на рефера, дори на мен нервите не ми издържаха".

След загубата Лудогорец предаде лидерската си позиция на Литекс, а на трето място е ЦСКА на само две точки дистанция.

"Допуснахме много грешки, особено през първото полувреме. През втората част изнесохме играта и тръгнахме ва банк. За съжаление ние не успяхме да вкараме гол през първото полувреме, докато Литекс си реализира създадените положения. Трябва да коригираме грешките, които допуснахме."

"До май месец има още много мачове, в момента не сме изиграли дори 1/3 от мачовете, които ни предстоят".