Старши треньорът на Славия Милен Радуканов дебютира със загуба начело на отбора. "Белите" отстъпиха с 1:2 от Берое в Стара Загора.

Бремето, което е наследил младият специалист обаче, изглежда е прекалено тежко, след като самият той призна, че лошите резултати, постигнати от столичани през последните няколко месеца, все още оказват влияние върху представянето на футболистите.

"Вижда се, че има голямо напрежение в тима, най-вече заради лошите резултати през последните месеци, които определено играят роля", каза Радуканов пред "ТВ7" след края на срещата.

"Поздравявам отбора на Берое за победата, заслужено я взе. Ние изгубихме мача след две индивидуални грешки".

И за двете попадения сериозна вина носеше опитният вратар на "белите" Георги Петков, който на два пъти излезе неразчетено и позволи на Давид Каядо да вкара на празна врата.

"Мисля, че нещата все пак ще се подобрят за нас. Разчитаме на тези футболисти,  с които разполагаме, и се надяваме, че резултатите рано или късно ще дойдат", изрази надежда Радуканов.

След 14 изиграни мача, Славия се намира на 12-о място в класирането с актив от едва 11 точки. "Белите" са с 4 поредни загуби и общо 7 поредни мача за първенство без победа. За последно столичани взеха три точки срещу Пирин ГД, когато на 31 август се наложиха над неврокопчани с 3:0 в София.