Легендата на българския футбол Христо Стоичков за пореден път оплю Боби Михайлов, но този път направи същото и за Мишел Платини.

Камата обяви, че според него и двамата не са променили нищо в управляваните от тях структури съответно на БФС и УЕФА.

Стоичков се изказа ласкаво за суперзвездата на Барса - Лионел Меси, на когото вчера връчи "Златната обувка" за голмайстор номер 1 в Европа за изминалия сезон.

"Боби Михайлов и Мишел Платини са едно и също. Говорим си, че има уговорени мачове, но никой не казва нищо. Няма ясна програма в БФС. Дърпат се национали, всеки играе когато си поиска. Представяте ли си това да стане в Испания?", каза Стоичков пред "TV7".

"Защо нападнах Платини? Един народ като Украйна страда. Неслучайно се опасяваха какво ще бъде във Франция. Много отбори са се парили от това. Французите не заслужават да бъдат хулени, но Мишел Платини го заслужава".

"Какво е направил? Нищо ново под слънцето. Силните отбори командват, малките продължават да чакат. Когато наш тим ще играе директно в групите на Шампионска лига? Ние се радваме, че чуваме химна на Лига Европа", обясни Камата.

„Истината е, че искам да си почивам. Никога не съм се крил, ако има нещо винаги ще ви го кажа. До този момент не се ангажирам с нищо ново", завърши Камата.