Бившият президент на ЦСКА, БФС и ПФЛ Валентин Михов направи любопитен коментар за моментното състояние на футбола ни и за липсата на свежи пари в него.

Михов е песимист за това, че "А" група ще финишира в пълен състав. Той смята, че финансовото положение в отборите ни е трагично и те нуждаят от сериозни капитали.

„Кризата е страшна и дано на полусезона няма отказали се. Всичко е половинчато при нас. Час по-скоро трябва да се направи стратегия за спортовете, които носят приходи, които правят шампиони. Трябва да се направи едно преразпределение,“ заяви Михов пред „Зона Спорт“.

„Ние си пречим един на друг, спъваме се. Иначе имаме добър футбол. Лудогорец-Левски беше на европейско ниво, с европейско поведение. Манталитетът ни пречи. Трябва да си облагородим стадионите", добави Михов и увери, че няма да се кандидатира за президент на БФС.

„Не смятам да се кандидатирам за президент на БФС. Много съм полезен като съветник. Защо да съм в опозиция на Боби Михайлов?! Видял съм и хубави, и не толкова хубави неща".

"Очаквах да мине малко време и да ми напишат писмо - Благодарим ти, Вальо, за това, че донесе милиони на футбола. Още не са, но има време,“ завърши Михов.