От Лудогорец съобщиха, че през другата седмица ще се знае точно кога и на какви цени ще бъдат пуснати в продажба билетите за домакинските мачове на тима в Шампионската Лига.

Както е известно, българският шампион се падна в една група с Реал Мадрид, Ливърпул и Базел. Очаквано интересът към мачовете е огромен. В тази връзка от клуба пуснаха официално изявление:

 

Поради огромния интерес към предстоящите мачове на Лудогорец в група B на Шампионската лига уведомяваме за следното:

- Цените на билетите за предстоящите домакинства с Реал Мадрид, Базел и Ливърпул след съгласуване с УЕФА ще бъдат обявени идната седмица. Тогава ще стане ясна и датата, в която входните талони ще бъдат пуснати в продажба в мрежата на Eventim.

- Предимство при закупуване до два билета ще имат притежателите на абонаментни карти за мачовете на Лудогорец, членовете на фенклубовете в страната, както и спонсорите на клуба.

- Всички домакински мачове от настоящото издание на турнира Шампионска лига ще се играят на Националния стадион "Васил Левски".

- Домакинските мачове от младежката шампионска лига ще се играят в София в същия ден, в който се срещат представителните тимове. Началният час е 16,00 ч., като стадионът ще бъде обявен допълнително.