Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс очаква атакуващ футбол от Лудогорец утре вечер, когато двата тима се срещнат на „Анфийлд” в първия си мач от груповата фаза на Шампионската лига. Българският тим ще направи дебют в турнира, а Червените се завръщат в него след 5-годишно отсъствие. 

„Много съм развълнуван, тъй като 5 години са дълъг период. След миналия сезон обаче, ние си заслужихме правото да се върнем. Успех за нас ще бъде да преодолеем групата”. 

„Както всички мачове на това ниво няма съмнение, че ще ни бъде трудно. Те са най-добрият отбор в България и ние ги проучихме много сериозно. Играят в схема 4-2-3-1, като крайните защитници се включват много и обичат да атакуват” заяви специалистът. 

„Идват уверени и ще искат да се представят така добре, както го правят в България. Ние трябва да бъдем максимално агресивни и да ги пресираме, а освен това и да сме прецизни в пасовете си. Знаем, че няма да ни бъде лесно” добави той. 

„Ако се представим добре ще забравим случилото се през уикенда и точно към това ще се стремим. Феновете очакваха да се завърнем в надпреварата и трябва да ги зарадваме с добра игра. Този клуб винаги трябва да участва в Шампионската лига” каза още Роджърс.