Старши треньорът на Левски Георги Иванов заяви, че феновете са видели бъдещето на отбора в лицето на младите таланти на тима.

"Сините" разгромиха със 7:1 Спартак Варна в мач за купата, като Божидар Краев реализира хеттрик, а по един гол отбелязаха Радослав Цонев и Владислав Мисяк. И тримата са продукт на школата на Левски.

"Видях младите момчета в игра и това е хубаво. Радвам се за Божидар Краев, че вкара хеттрик, но не мога да отлича някого конкретно", коментира той след мача.

"Отборът се опитваше и искаше да доминира, а освен това и не подцени мача, което беше много важно за мен. Божидар, Галин Ташев, Цонев, Мисяк и другите са бъдещето на Левски и на тях им трябва време, за да укрепнат физически и да бъдат водещи играчи".

"За Лудогорец още не сме мислили, ще го правим от утре. Всеки един от футболистите трябва да бъде готов за игра, независимо дали почва мача или влиза като резерва. Радвам се, че не допуснахме подценяване срещу Спартак и Хасково. Радвам се и за това, че спечелихме с голяма разлика за самочувствие".

"Резултатът е случаен, ние просто искахме да победим. Няма връзка с онова 7:1 от преди 20 години".

Старши  треньорът на Спартак Варна Златко Янков пък заяви

"След 1:7 какви да бъдат емоциите? Младите футболисти на Левски ни показаха как се играе футбол. Тотално ни надиграха. Срещу този отбор просто можехме да спечелим, защото на нас ни е ясно, че няма да спечелим купата. Насочваме се към първенството".

"Почваме с 0:1 от съблекалнята, получаваме лесен гол след това. После през второто полувреме ни свършиха и силите. Допуснахме елементарни грешки в защита. Безобразна игра! Както в защита, така и в средата на терена".

 

/БТА/