От БФС обявиха цените на билетите за мача между България и Хърватия от квалификациите за Евро 2016.

Срещата е на 10 октомври от 21.45 часа и ще се играе на стадион Васил Левски. Днес от футболния съюз публикуваха информация за продажбата на билетите:

"За да улесни максимално привържениците на националния отбор Българският футболен съюз удължи договора си за сътрудничество с компанията за продажба на билети Eventim".

"Така, за всички домакински мачове от квалификационната кампания за ЕВРО 2016 освен на касите на стадион "Васил Левски" билети ще се продават и в системата на Eventim.

"За първата домакинска среща срещу Хърватия билетите ще бъдат достъпни за онлайн продажба на www.eventim.bg от понеделник, 29 септември. Цените са, както следва:


Сектор "А" - 50 лв.
Сектор "В" - 30 лв.
Сектори "Б" и "Г" - 15 лв.
ВИП - 200 лв.

"Към стойността на билета при закупуване онлайн се добавя и такса обслужване в системата на Eventim, която е 6% от стойността на билета, но не по-малко от 1 лв. Такава такса при закупуване на билет на каса няма да бъде начислявана".

"Местата за България - Хърватия ще се продават на касите на Националния стадион "Васил Левски" на ул. "Гурко" и на езерото "Ариана" от 2 октомври. На 4 и 5 октомври, събота и неделя, ще работи само касата на "Ариана".