Футболистът на Лудогорец Даниел Абало най-невъзмутимо прогнозира, че българският шампион ще победи могъщия Реал Мадрид в сряда. 

Двата тима се срещат на националния стадион „Васил Левски”, а оптимизмът в лагера на зелените е доста сериозен след силната игра срещу Ливърпул на „Анфийлд” на старта на групите на Шампионската лига. В Англия именно Абало изравни резултата, при в крайна сметка Лудогорец да падне с 1:2. 

„Сега ще бием с 2:1, а на „Бернабеу” ще завършим 0:0” заяви бившият играч на Селта, който даде интервю за вестник „АС”. 

„Ако успея да вкарам отново би било сбъдната мечта. Искам да реализирам още попадения в Шампионската лига и ще е страхотно да го направя срещу носителя на трофея. Без съмнение ще бъде най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Най-важното е обаче да сме спокойни и да се забавляваме. Ако покажем играта си от Ливърпул ще им създадем проблеми” добави той. 

„Няма значение на кого ще вкарам, но все пак би предпочел да е на Касияс. Можем да ги бием, ако владеем топката и когато я загубим бързо си я връщаме. Ще бъдем окуражени и от феновете, които ще напълнят стадиона както срещу Стяуа и ще ни подкрепят” изтъкна още Абало, който обясни и защо е избрал Лудогорец. 

„През 2013-а бях в Бейра Мар под наем, когато ме потърсиха от България. Трябваше да избера какво да правя и в крайна сметка реших да се боря за титли и за Европа. Вярно е, че в Разград особено през зимата няма какво толкова да правиш и градът става призрачен, но пък така мислим единствено за работата си” сподели испанецът.