Спортният директор на Локомотив София Кристиян Добрев обвини президента на БФС Борислав Михайлов да отнетия лиценз на клуба.

Това стана заради задължения на "железничарите" към НАП от малко над един милион лева.

"Вече започнах да се изчерпвам откъм обяснения. Търсят ме от всички медии, има интерес към Локо, но наистина ситуацията не се е променила. Положението е все същото. Остават няколко дни, в които трябва да подадем документи за участие в Югозападна "В" група".

"Ще видим какво ще стане. Няма нужда от финансови гаранции или нещо подобно, за да се включим в третия ешелон. Можем да започнем и с 0 лева. От нас си зависи. Преговорите с евентуалните нови собственици на Локомотив се водят на по-високо ниво. Аз не мога да разкривам нищо по темата".

"Но не мога да разбера как точно ние бяхме най-големете длъжници в България. Как и на какъв принцип някои хора решиха, че пречим – не зная. Много добре знаете и е всеизвестно, че други 5-6 клуба са с петорно, десеторно по-големи задължения от нас".

"Защо точно ние трябваше да страдаме и да бъдем сринати из основи? Говорихме с много хора, с всички, които трябваше. Никой не ни обърна внимание. Локо беше пренебрегнат и оставен да се разпадне. Който иска отговори, нека пита Михайловците в БФС, те да кажат. Явно ние сме проблемът на българския футбол", каза Добрев пред Topsport.bg.