Ръководството на "тигрите" от Витоша Бистрица изрази задоволството си от играта на отбора срещу Пирин (Гоце Делчев), която най-после се доближава до желаното.

Както е известно, бистричани се справиха с 3:1 с коравия отбор на Пирин (ГД) и продължава с пълен актив след 4 мача.

"Наистина вече има положителна промяна и сме доволни от това. От мач на мач отборът играе по-добре и се надяваме, че тази възходяща тенденция ще продължи", коментира президентът на клуба Сергей Ташков.

Два гола за успеха вчера отбеляза Георги Амзин, а един добави лявото крило Ангел Стоянов. За гоцеделчевци пък точен за 1:1 се оказа Марио Близнаков.

С пълни сили върви и реконструкцията на стадиона в Бистрица, където синьо-зелените се надяват да заиграят мачовдете си през 2016-а година. Теренът вече е готов, настилката е положена и в отлично състояние, но пък върви работата по инфраструктурата.

Проблемите бяха от чисто административен характер, но вече са в миналото и вървим към същинската част на изграждането, казаха още от управата на Витоша Бистрица. Освен централния терен, зад един от секторите ще бъде изграден и тренировъчен терен с малки размери.