Италианският гранд Лацио проявява засилен интерес към една от големите звезди в състава на Лудогорец – нападателя Джонатан Кафу. Информацията дойде лично от агента на футболиста, който е говорил пред бразилска медия, а "Кориере дело спорт" препечата историята.

25-годишният бразилец привлече доста погледи с невероятните голове, които вкара по пътя към групите на Шампионската лига. Тъмнокожият техничар наказа на два пъти Цървена звезда, а също така отбеляза и попадението за 1:1 при гостуването на Базел в първия мач от група А на турнира.

По думите на неговия агент Кафу много скоро може да се озове в Серия А, а това означава, че Лацио не е далеч от предприемане на конкретни действия. „Вярно е, Лацио от доста време проявява интерес“, каза представителят на Кафу, цитиран от "Гонг".

„Досега предпочитахме да не разгласяваме това, понеже Кафу играеше много силно, а Лудогорец има само една цел – да спечели титлата в България. Оценяваме вниманието на Лацио, но първо ще търсим съгласието на Лудогорец, който беше клубът, отворил вратите на европейския футбол пред Джонатан и позволил му да се докаже на международно ниво“, каза още той.