Италианският гранд Милан не се отказва от звездата на националния отбор Ивелин Попов. През лятото 18-кратният първенец в Серия А искаше халфа на Спартак Москва, но не успя да уреди неговия трансфер на "Сан Сиро". Днес обаче хора на росонерите ще гледат световната квалификация между Франция и България.

Оказва се, че Милан е един от клубовете, които имат изпратена заявка до френската футболна федерация, с която се гарантира присъствие на човек от клуба. Това разкри пред "7 дни спорт" журналистът на в. "Екип" Тангуа льо Севие. През лятото лично треньорът на миланския гранд Винченцо Монтела искаше Попов, който направи много силен сезон с екипа на Спартак Москва. В Русия обаче 29-годишният атакуващ футболист е със статута на звезда и основен играч в схемата на треньора Масимо Карера.

Иначе нашите национали прибегнаха до сантименти преди двубоя с Франция днес. Подобно на гостуването ни на Португалия през месец март, когато бихме, нашите се обърнаха за помощ към бръснаря Ахмед. Иракчанинът, който подстригва голяма част от футболните ни звезди, офъка за късмет тима преди мача с Португалия, когато бихме 1:0. Сега националите пак прибегнаха до услугите му. Преди двубоя Ахмед се похвали със снимка с Ивелин Попов от базата на нашите в резиденция "Бояна". Сред редовните клиенти на бръснаря от Ирак са още Михаил Александров и Георги Костадинов, които се фукат с модни прически.